Office 365

Always the latest version of Office

Office 365 on laptop, tablet and mobile

Office 365 Business

De Office-suite voor pc en Mac met apps voor tablets en telefoons, plus 1 TB opslag en delen voor persoonlijke bestanden. Een e-mailservice is niet inbegrepen.
Voor organisaties met maximaal 300 gebruikers.

Desktop-apps en mobiele apps voor Office 2016
Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher en Access

Office 365-services
OneDrive voor Bedrijven en Mobile Device Management voor Office 365

Office 365 Business Essentials

Online versies van Office met e-mail, chatberichten, HD-videovergadering plus 1 TB opslag en delen voor persoonlijke bestanden. Een Office-suite voor pc of Mac is niet inbegrepen.
Voor organisaties met maximaal 300 gebruikers.

Desktop en mobiele apps voor Office 2016
niet inbegrepen

Office 365-services
Microsoft Exchange, Skype voor Bedrijven, SharePoint online, OneDrive voor Bedrijven, Yammer, Delve, Microsoft Teams, Mobile Device Management voor Office 365, MyAnalytics en Kaizala

Office 365 Business Premium

De Office-suite voor pc en Mac met apps voor tablets en telefoons, plus e-mail, chatberichten, HD-videovergadering en 1 TB voor opslag en delen van persoonlijke bestanden.
Voor organisaties met maximaal 300 gebruikers.

Desktop-apps en mobiele apps voor Office 2016
Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Publisher en Access

Office 365-services
Microsoft Exchange, Skype voor Bedrijven, SharePoint online, OneDrive voor Bedrijven, Yammer, Delve, Microsoft Teams, Mobile Device Management voor Office 365MyAnalytics en Kaizala

Office 365 Cloud App Security

Verbeterde beveiliging en controle in uw Office 365-omgeving.

Office 365 Enterprise E1

De online versies van Office met e-mail, instant messaging, HD-videoconferenties, plus 1 TB persoonlijke opslag en delen van bestanden. Een Office-suite voor pc of Mac is niet inbegrepen.

Office 365 Enterprise E3

De Office-suite voor pc en Mac met apps voor tablets en telefoons, plus e-mail, chatberichten, HD-videovergadering, 1 TB voor opslag en delen van persoonlijke bestanden, plus beschikbare invoegtoepassingen zoals bellen via PSTN.
Voor onbeperkt aantal gebruikers

Office 365 Enterprise E4

De Office-suite voor pc en Mac met apps voor tablets en telefoons, plus e-mail, instant messaging, HD-videoconferenties, 1 TB persoonlijke opslag en delen van bestanden en beschikbare add-ons zoals PSTN-oproepen. Bevat lokale serverrechten voor informatiebeveiliging en zakelijke spraakmogelijkheden.

Office 365 Enterprise E5

Met Office-suite, plus e-mail, instant messaging, HD-videoconferenties, 1 TB persoonlijke opslag en delen van bestanden. Geavanceerde beveiliging, analyses en audioconferenties.

Office 365 Enterprise E5 zonder PSTN ondersteuning

Met Office-suite voor pc en Mac, plus e-mail, instant messaging, HD-videoconferenties, 1 TB persoonlijke opslag en delen van bestanden, analyse en geavanceerde beveiliging. Bevat geen PSTN ondersteuning.

Office 365 Enterprise E5 zonder audioconferenties

Met Office-suite voor pc en Mac, plus e-mail, instant messaging, HD-videoconferenties, 1 TB persoonlijke opslag en delen van bestanden, analyse en geavanceerde beveiliging. Bevat geen audioconferenties.

Office 365 F1

Voor personeel in uw organisatie zonder een speciale pc die af en toe toegang nodig heeft tot webmail, interne sites en documenten met Office Online.

Office 365 ProPlus

De premium Office-suite voor organisaties - waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Skype voor Bedrijven - plus online opslag en delen van bestanden. Verbonden met de cloud, zodat u makkelijk kunt wisselen tussen uw apparaten.